Το δίδυμο του My Style Rocks Τούνη-Παναγιώταρου μας παρουσιάζει μαγιό για να μαζευτεί ότι 'λιγούρι' υπάρχει στην παραλία.

Το δίδυμο του My Style Rocks Τούνη-Παναγιώταρου μας παρουσιάζει μαγιό για να μαζευτεί ότι 'λιγούρι' υπάρχει στην παραλία.
 Ιωάννα Τούνη και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το «My style rocks» συνεχίζουν την... κόντρα τους λανσάροντας καθεμία το δικό της brand   Παρατηρώντας καλά τα 2 κορίτσια(20χρονα κορίτσια) είναι ολοφάνερο ότι το χειρουργικό νυστέρι έκανε την ίδια άκριβώς πετυχημένη δουλειά.Άφου πλήρωσαν (η μία τουλάχιστον) αδρά για να χτίσουν μια  πλαστικοποιημένη εικόνα καιρός να λανσάρουν και την δική τους σειρά μαγιό.Η αλήθεια είναι ότι κάποια από αυτά είναι καλούτσικα ,κάποια άλλα όμως είναι λες και πάμε να γυρίσουμε στην παραλία καμία ταινία με την Τζούλια και φυσικα με το που θα σκάσουμε μύτη θα μαζευτεί τριγύρω ότι 'λιγούρι 'υπάρχει και δεν υπάρχει,Τουλάχιστον όταν σχεδιάζετε κόριτσια σκεφτείτε και λίγο την λειτουργικότητα που έχει ένα μαγιό γιατί στην παραλία δεν σκάμε μόνο για μόντελινγκ και φωτογραφίσεις.   ΌΧΙ δεν τα γράφουμε αυτά γιατί ζηλεύουμε αλλά μην μας παρουσιάζετε ότι αυτές οι εικόνες είναι οι ιδανικές για την μέση Ελληνίδα.Κάποτε υπήρχαν και κάποιοι σχεδιαστές από πίσω και έδειναν κάποια γράμμη στους σχεδιασμούς.Τώρα ότι σκεφτούμε που θα τονίζει τα ωραία σιλικονάτα στήθη και οπίσθια μας θεωρείται υψηλή ραπτική.Καλό θα είναι να συμβουλευτείτε και κανέναν που είναι γνώστης του είδους πριν πλασάρετε με χαρά και υπερηφάνεια ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΟ. GRXPRESS               Î‘ποτέλεσμα εικόνας για μαγιο τουνη                            Î‘ποτέλεσμα εικόνας για μαγιο παναγιωταρου Αποτέλεσμα εικόνας για μαγιο παναγιωταρου Αποτέλεσμα εικόνας για μαγιο τουνη Σχετική εικόνα