Θα συμμετέχει η Caitlyn Jenner στο reboot του «Sex and the City»;

 Θα συμμετέχει η Caitlyn Jenner στο reboot του «Sex and the City»;

 

Το Sex and the City ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα στο 2021, ανακοίνωσε η αμερικανική υπηρεσία streaming HBO Max, με τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριές του, τη Sarah Jessica Parker, τη Cynthia Nixon και την Kristin Davis.

Ο τίτλος θα είναι «And Just Like That...» και η τέταρτη της γυναικείας παρέας, η Kim Cattrall, η οποία υποδύθηκε την Samantha, δεν θα επιστρέψει στο πλατό για γυρίσματα, κάτι που άλλωστε η ίδια είχε δηλώσει κάθετα πως δεν θα συμβεί, όσες φορές και αν την είχαν ρωτήσει σε συνεντεύξεις.

Όπως όλα δείχνουν το cast θα είναι πολύ πιο διαφορετικό αυτή τη φορά, με τους παραγωγούς να τονίζουν ότι θα αποτυπώνει καλύτερα το ψηφιδωτό χρωμάτων και πολιτισμών της Νέας Υόρκης.

Οι παραγωγοί διαβεβαιώνουν το κοινό ότι οι χαρακτήρες θα είναι «τόσο φυλετικά διαφορετικοί και πολύχρωμοι όσο η ίδια η πόλη της Νέας Υόρκης». Μια πηγή κοντά στην παραγωγή είπε στο The Mail την Κυριακή: «Η Samantha δεν θα επιστρέψει, αλλά παρουσιάζουμε δύο νέους χαρακτήρες, δύο δυνατές και γοητευτικές έγχρωμες γυναίκες, οι οποίες θα βοηθήσουν να παρουσιάσουν τη σειρά σε μια νέα γενιά θεατών και να αντικατοπτρίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον κόσμο στον οποίο ζούμε».

Φήμες λένε ότι η Caitlyn Jenner θα κάνει μία guest εμφάνιση. Η 71χρονη έχει πλούσια εμπειρία μπροστά από την κάμερα και αποτελεί καλή εκπρόσωπος της trans κοινότητας ύστερα από την αλλαγή φύλου της το 2015. «Η Caitlyn είναι πάντα στα media με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εδώ και 50 χρόνια. Θα ήταν τέλειο να κάνει μια guest εμφάνιση», είπε ένας insider.