Απογοητευμένη η Meghan Markle από την πολιτική του παλατιού απέναντι στις ψευδείς ειδήσεις των ταμπλόιντ

 Απογοητευμένη η Meghan Markle από την πολιτική του παλατιού απέναντι στις ψευδείς ειδήσεις των ταμπλόιντ

 

Απογοητευμένη φαίνεται να είναι Meghan Markle με την προσέγγιση του Μπάκιγχαμ όσον αφορά στον χειρισμό των ψευδών ειδήσεων, καθώς το παλάτι δεν έπαιρνε καμία θέση.

H Meghan Markle από την αρχή της σχέσης της με τον πρίγκιπα Harry υπήρξε στόχος διαδικτυακών επιθέσεων, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Harry αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει μία δημόσια δήλωση με την οποία παρακαλούσε τα μέσα να αφήσουν την σύντροφό του ήσυχη.

Με τον γάμο του ζευγαριού και την επίσημη ένταξη της Markle στην βασιλική οικογένεια τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, ξεκινώντας από το πολύ δημόσιο δράμα της σχέσης της με τον πατέρα της και φτάνοντας μέχρι πλήθος δημοσιευμάτων που την ήθελαν κακότροπη σε βαθμό που έκανε και την Kate Middleton να βάλει τα κλάματα.

Πηγή αποκάλυψε στο People ότι η Meghan δεν ενέκρινε τη  πολιτική του παλατιού σε ό,τι αφορούσε τις φήμες και τις ιστορίες που κυκλοφόρησαν στον Τύπο. Η απογοήτευση της δούκισσας σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε το παλάτι της ψευδείς ειδήσεις, γνωστοποιείται μετά την κυκλοφορία ενός δικαστικού εγγράφου, στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι η Meghan αισθάνθηκε «απροστάτευτη» από τη βασιλική οικογένεια στην κάλυψή της από τα μίντια.

«Η πολιτική του παλατιού είναι "ουδέν σχόλιο" ή να αγνοήσουμε ιστορίες και οι άνθρωποι την εμπόδισαν ενεργά να ανταποκριθεί σε πράγματα που γνωρίζαμε ότι είναι αναληθή», ανέφερε πηγή από τον κύκλο της Meghan στο People.

Σύμφωνα με το προαναφερθέν δικαστικό έγγραφο, η Meghan ήρθε αντιμέτωπη με ένα «μεγάλο αριθμό ψευδών και καταστροφικών άρθρων από τα βρετανικά ταμπλόιντ», τα οποία τελικά «προκάλεσαν τεράστια συναισθηματική αγωνία και ζημία στην ψυχική της υγεία».