Η Lady Gaga ποζάρει ως γυμνό ανδροειδές στο Paper

 Η Lady Gaga ποζάρει ως γυμνό ανδροειδές στο Paper

 

Η Lady Gaga με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, επιστρέφει στις προκλητικές φωτογραφίσεις με ένα εντυπωσιακό φουτουριστικό concept.

Έχοντας κυκλοφορήσει νέο single πριν από λίγες μέρες, το «Stupid Love» και λίγο καιρό πριν από την κυκλοφορία της νέας της ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Chromatica», η Lady Gaga συμμετέχει σε ένα καταπληκτικό concept για το Paper magazine, όπου ποζάρει ως γυμνό ανδροειδές, με το σώμα της να είναι συνδεδεμένο σε καλώδια.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, έγινε τρισδιάστατο σκανάρισμα σε όλο το σώμα της pop star με τη χρήση ειδικής κάμερας και στη συνέχεια ο Βέλγος καλλιτέχνης Frederik Heyman χρησιμοποίησε ένα avatar για να ανακατασκευάσει την εικόνα της σε «διαφορετικά ψηφιακά περιβάλλοντα».

Την καλλιτεχνική διεύθυνση όλου του κόνσεπτ ανέλαβε ο Ιταλο-ιάπωνας fashion editor, παλιός συνεργάτης της Gaga και καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού brand Diesel, Nicola Formichetti.

«Είχα υπάρξει εμμονική με το τι θα φέρει το μέλλον για πολύ καιρό, αναρωτιόμουν συνεχώς τι θα ακολουθούσε. Και μετά γύρισα πίσω και κοίταξα τη ζωή μου. Ξεφόρτωσα όλα όσα έμαθα και όσα με βοήθησαν, όσα με πλήγωσαν και με δίδαξαν τόσα πολλά.

Τώρα το παρελθόν τροφοδοτεί τη δουλειά μου. Ήμουν σαν μπλοκαρισμένη πριν, είχα τόσο μεγάλη εμμονή με το τι έπεται, με το να προχωρήσω, που δεν συνειδητοποιούσα ότι ήμουν ήδη στο μέλλον. Κι εδώ που είμαστε τώρα, εδώ που στεκόμαστε, το παρόν έχει δύναμη» δήλωσε στη συνοδευτική συνέντευξη στο Paper.