Ρούλα Κορομηλά: «Είδα τον φόβο ζωγραφισμένο στα μάτια κάποιων ηλικιωμένων και πόνεσε η ψυχή μου»!

 Ρούλα Κορομηλά: «Είδα τον φόβο ζωγραφισμένο στα μάτια κάποιων ηλικιωμένων και πόνεσε η ψυχή μου»!

Ολόκληρη η ανθρωπότητα βιώνει δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές και ειδικότερα οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες και κινδυνεύουν από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε ακόμη μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφιερωμένη στους ηλικιωμένους ανθρώπους.

«Είδα το φόβο ζωγραφισμένο στα μάτια κάποιων ηλικιωμένων, δικών μας αλλά και αγνώστων ανθρώπων και πόνεσε η ψυχή μου! Κάποιοι δείχνουν σαστισμένοι, κάποιοι τρομοκρατημένοι ενώ αρκετοί αισθάνονται μόνοι και αβοήθητοι! Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που παρακάμπτουν τις οδηγίες των ειδικών. Λένε πως δεν φοβούνται τίποτα και είναι θαρραλέοι! Ε! Οκ! Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί την επικινδυνότητα της υπάρχουσας απειλής για όλους μας. Ας τους κατανοήσουμε, προσπαθώντας να τους εξηγήσουμε με ευγένεια πάντα, την κρισιμότητα της κατάστασης. Κατανόηση και υπομονή, απαιτείται. Οφείλουμε, αλλά είναι και υποχρέωση μας να τους φροντίσουμε, προστατεύσουμε, ενημερώνουμε και όχι να τους παρεξηγούμε… Η ζωή θα είναι πάντα ωραία για όλες τις ηλικίες. Τους αξίζει να βρίσκονται ανάμεσα μας, χαρούμενοι και υγιείς. Τους αγαπάμε! Η θέση τους είναι κοντά μας και όχι στη γωνία! ΥΓ. Δεν ήθελα να ανεβάσω φωτογραφία από κάτι άλλο και επέλεξα αυτή την εικόνα από ένα πίνακα που έχω σπίτι και που για μένα σημαίνει πολλά… Στα επικίνδυνα κύματα παλεύουμε δυο, δυο, τρεις, τρεις αλλά και όλοι μαζί για να επιβιώσουμε, να βγούμε νικητές και να γευτούμε τα δώρα της ζωής! Η αγάπη και η συμπόνοια βοηθά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πειθαρχία στις οδηγίες των ειδικών βοηθά προφανώς αποτελεσματικά. Να προσέχετε», έγραψε χαρακτηριστικά η καταξιωμένη παρουσιάστρια.