Ο Παπαγιάννης έστειλε εξώδικο σε πασίγνωστο ηθοποιό! Τι συνέβη;

Ο Παπαγιάννης έστειλε εξώδικο σε πασίγνωστο ηθοποιό! Τι συνέβη;

Εξώδικο έστειλε ο Μάνος Παπαγιάννης σε πασίγνωστο ηθοποιό για τις δηλώσεις του σε περιοδικό, λίγο μετά το επεισόδιο που είχε με τη Σοφία Παυλίδου στο Θέατρο Χυτήριο.

Ο Μάνος Παπαγιάννης ενοχλημένος από τα λόγια του απάντησε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του!

Το εξώδικο που έσΤτειλε στον Γκλέτσο ανέφερε:

“Επειδή οι δηλώσεις σας είναι απολύτως ψευδείς, άκρως συκοφαντικές και διαστρεβλώνουν την αλήθεια και την πραγματικότητα, προλαμβάνουν τη δικαστική κρίση για ένα ζήτημα για το οποίο η Δικαιοσύνη και τα αρμόδια δικαστήρια δεν έχουν αποφανθεί και επηρεάζετε την κοινή γνώμη και το κοινό που με παρακολουθεί στο θέατρο και στην τηλεόραση αλλά και τους ανθρώπους του χώρου, ήτοι παραγωγούς κ.λ.π. αρνητικά και εις βάρος μου. Επειδή συκοφαντήσατε και προσβάλλατε με δόλιο και ανήθικο τρόπο την προσωπικότητά μου και μου προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη και τεράστια ζημία στην εργασία μου και σε εμένα τον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά μου. Σας ενοχλώ για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας.

Διαμαρτύρομαι έντονα για την παράνομη και υπαίτια συμπεριφορά σας. Σας καλώ να άρετε την προσβολή και να προβείτε δημοσίως στην άμεση ανάκληση και αποκατάσταση των όσων συκοφαντικών αναφέρατε για το άτομό μου ζητώντας μου δημόσια συγνώμη καθώς και να διαβάσετε την παρούσα εξώδικο το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την λήψη της παρούσας με δήλωσή σας που θα γνωστοποιηθεί σε όλα τα έντυπα και τηλεοπτικά μέσα. Άλλως, Σας δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου”.