Η Ελεονώρα Μελέτη «λιώνει» τα social media για την κορούλα της: «Τάραξε συθέμελα όλο μου το είναι»

Η Ελεονώρα Μελέτη «λιώνει» τα social media για την κορούλα της: «Τάραξε συθέμελα όλο μου το είναι»

Την χαρά που βιώνει έξι χρόνια τώρα πλάι στην κόρη της θέλησε η Ελεονώρα Μελέτη να μοιραστεί, τη νύχτα του Σαββάτου, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Γι’ αυτό και η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA επέλεξε να μοιραστεί ένα τρυφερό βίντεο με στιγμές της κοινής τους καθημερινότητας συνοδεία ενός κειμένου.

«13/4/2018 σαν σήμερα πριν έξι χρόνια, την είχα ήδη 16 ολόκληρες ώρες στην αγκαλιά μου» έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη για να ακολουθήσει το εξής μοίρασμα συναισθημάτων με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Ήμουν ήδη 16 ώρες αυτός ο νέος άνθρωπος που δημιούργησε με το που ήρθε στον κόσμο, αυτό το αερικό, αυτό το πλάσμα που δεν χορταίνω να θαυμάζω για το πως μου μαθαίνει το κόσμο από την αρχή. Τάραξε συθέμελα όλο μου το «είναι» και με πέρασε από το να «ζω» στο να υπάρχω. Με έκανε να νιώσω, να σκεφτώ, να παρατηρήσω, να αναθεωρήσω το καθετί που γίνεται γύρω μου, να με αφορά οτιδήποτε θα συναντήσει μπροστά της».

«Εδώ και έξι χρόνια, κάθε μέρα, κάθε ώρα, ό,τι κάνω, ξεκινάει και τελειώνει σε εκείνη. Μέσα σε έξι χρόνια έκανα πράγματα που δεν είχα κάνει μια ολόκληρη ζωή, γιατί εκείνη με ενέπνευσε και εκείνη με δίδαξε, εκείνη μου άνοιξε το δρόμο. Έξι χρόνια τη βλέπω να μεγαλώνει, να ωριμάζει, να διαμορφώνει, χαρακτήρα και να χτίζει προσωπικότητα. Όχι μόνο τη δίκη της. Αλλά και τη δίκη μου».

«Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, το άλφα και το ωμέγα μου. Χρόνια πολλά μωρό μου. Με υγεία, τύχη, σκοπό και τόλμη» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη σε αυτή τη συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.