Η Πόπη Μαλλιωτάκη δίνει αποστομωτική απάντηση όταν την κατηγορούν για «ολική μεταμόρφωση»

Η Πόπη Μαλλιωτάκη δίνει αποστομωτική απάντηση όταν την κατηγορούν για «ολική μεταμόρφωση»

Ένα σχόλιο που την ήθελε να έχει… μεταμορφωθεί ολικά δέχθηκε η Πόπη Μαλλιωτάκη, πριν από λίγες ώρες, στη νέα της ανάρτηση στα social media. Μάλιστα, ο διαδικτυακός φίλος της τραγουδίστριας δεν δίστασε να αναρωτηθεί και πόσο στοίχισε αυτή η μεταμόρφωση!

Αν και συνήθως η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν απαντά σε τέτοια σχόλια, σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως επέλεξε να να δώσει μία αποστομωτική απάντηση. Αφορμή για αυτή την στιχομυθία, δε, στάθηκε ένα μίνι άλμπουμ φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το οποίο και η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε πως ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι.

«Έχω κάνει ολική επαναφορά, ναι.. στο μέσα μου κυρίως.. φιλιά» ήταν η απάντηση, λοιπόν, που έδωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη στον περίεργο, ομολογουμένως, ακόλουθο της. Η ίδια, άλλωστε, έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως έχει προβεί σε αισθητική επέμβαση στο στήθος και σε κοιλιοπλαστική.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αγνοώντας τα επικριτικά σχόλια, η Πόπη Μαλλιωτάκη μοιάζει πιο ανανεωμένη από ποτέ και συνεχίζει την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα.