Δημήτρης Κόκοτας: «Αυτό συνέβη και σε μένα, είδα κάποια στιγμή ότι είχα απομακρυνθεί αρκετά»

Δημήτρης Κόκοτας: «Αυτό συνέβη και σε μένα, είδα κάποια στιγμή ότι είχα απομακρυνθεί αρκετά»

Ο Δημήτρης Κόκοτας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για την περίοδο που είχε χαθεί από τα μουσικά δρώμενα.

Και εκεί που κάνατε τόσο μεγάλη επιτυχία, ξαφνικά σας χάσαμε γιατί;

Πολλές φορές νομίζουμε ότι η επιτυχία θα υπάρχει και θα συνεχίζει και εμείς μπορούμε να κάνουμε παράλληλα και κάτι άλλο. Όμως αυτό μπορεί να σε αποτραβήξει και να σε παρασύρει, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αφιερώσεις τον ίδιο χρόνο στο τραγούδι ή σε κάποια άλλη επιχείρηση που ενδεχομένως μπορείς να δημιουργήσεις. Αυτό συνέβη και σε μένα. Είδα κάποια στιγμή ότι είχα απομακρυνθεί αρκετά, έως πολύ από το τραγούδι, παρότι έκανα κάποιες εμφανίσεις, που βέβαια δεν ήταν συνεχόμενες, αλλά σποραδικές μέσα στον χρόνο. Οπότε η πιο απλή κίνηση ήταν να μπορέσω να πουλήσω τις επιχειρήσεις, ό,τι είχα δημιουργήσει. Ευτυχώς βρήκα ανθρώπους και μπόρεσα και προχώρησα ξανά στο κομμάτι του τραγουδιού, με την ίδια χαρά, όρεξη και δίψα.

Αρκετοί συνάδελφοί σας έχουν πει ότι έχασαν πολλά χρήματα, όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις. Συνέβη αυτό σε εσάς;

Θα χρησιμοποιήσω τη φράση «ουδέν κακό αμιγές καλού». Μπορεί κάτι να φαντάζει σαν χασούρα οικονομική, όμως κέρδισα σε φίλους, εμπειρίες. Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά, οπότε δόξα τω Θεώ και προχωράμε.

Φωτογραφία NDP