Μελίνα Κόντη: «Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου»

Μελίνα Κόντη: «Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου»

«Φωτιά» στη Γη της Ελιάς ήρθε να ανάψει η Μελίνα Κόντη μέσα από το love story με τον αστυνόμο Κουράκο και γι’ αυτό έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος TV και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την πιο συγκινητική μέχρι σήμερα στιγμή στα γυρίσματα και την αναγνωρισιμότητα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη σειρά και η πιο συγκινητική;

Η πιο δύσκολη και συγκινητική σκηνή για μένα μέχρι στιγμής στη σειρά ήταν η αγρυπνία πριν απ’ την κηδεία του Κίμωνα. Ήμασταν στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου, όλοι ντυμένοι φυσικά στα μαύρα κι ενώ προφανώς ήταν ένα γύρισμα, η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και ήσυχη για να μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θυμάμαι σαν τώρα τις κραυγές της Βάσιας Παναγοπούλου όταν έφεραν το φέρετρο μέσα στο οποίο ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Όσες φορές κι αν έτυχε να δω τις συγκεκριμένες σκηνές από τότε, πάντα δακρύζω, είχαν κάτι πολύ βαθύ και αληθινό αυτά τα γυρίσματα.

Η σειρά σού άλλαξε τη ζωή;

Όπως είναι λογικό, σε ένα βαθμό η συμμετοχή μου στη σειρά άλλαξε τη ζωή μου. Κάνω επισήμως πλέον μια άλλη δουλειά από αυτή που έκανα τόσα χρόνια. Είμαι σε μια σειρά που παρακολουθεί πολύς κόσμος κι αυτό όντως έχει ως αποτέλεσμα το να με αναγνωρίζουν άνθρωποι στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πολύ όταν μου μιλάνε άνθρωποι που έχουν αγαπήσει τη σειρά ή τον χαρακτήρα μου, είναι και για εμάς ένα είδος feedback η επικοινωνία με το κοινό. Ωστόσο, πέρα από το ότι μπορεί να μου μιλάνε πλέον άνθρωποι που εγώ δεν γνωρίζω, δεν έχει αλλάξει καθόλου ο τρόπος που λειτουργώ.

Πηγή εικόνας: NDP Photo