Αλίκη Κατσαβού: «Σχολιάστηκα γιατί το ευρύ κοινό δεν γνώριζε τις βιοποριστικές ανάγκες μου»

Αλίκη Κατσαβού: «Σχολιάστηκα γιατί το ευρύ κοινό δεν γνώριζε τις βιοποριστικές ανάγκες μου»

Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καραλή. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός και χήρα του Κώστα Βουτσά πήρε θέση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τη συμμετοχή της μέσα από τα «Διλήμματα Ζωής» σε παλαιότερη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Συζητήθηκε αρκετά η συμμετοχή σας στα «Διλήμματα Ζωής» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Πως πήρατε την απόφαση να συμμετέχετε και πως ήταν η εμπειρία σας;

Τα «Διλήμματα ζωής» δεν ήταν σειρά. Ήταν το δημοφιλής ένθετο μιας πρωινής εκπομπής που σκοπό είχε να προκαλέσει μια συζήτηση για κοινωνικά θέματα. Πρόσφερα σε αυτό τον εαυτό μου με επαγγελματισμό και σοβαρότητα σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, με αντάλλαγμα την οικονομική μου αυτάρκεια για περίπου πέντε μήνες, εν μέσω πανδημία κι ενώ είχα πρόσφατα χηρέψει.

Είχαμε φανταστικό κλίμα στα γυρίσματα, με αγάπη και αλληλοσεβασμό, και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων και αγαπώ τον παραγωγό και τους συντελεστές, που ήταν όλοι τους φανταστικοί άνθρωποι και επαγγελματίες. Υποθέτω ότι σχολιάστηκα γιατί το ευρύ κοινό δεν γνώριζε τις βιοποριστικές ανάγκες μου, σε εποχή που τα θέατρα ήταν κλειστά για υγειονομικούς λόγους και η καλλιτεχνική μου εταιρία εξαιτίας αυτού είχε χάσει όλες τις προγραμματισμένες παραστάσεις. Έτσι, το ένθετο αυτό στην τηλεόραση καθώς και μια σειρά web – video αφηγήσεων για μεγάλη γαλακτοβιομηχανία ήταν οι μοναδικές πηγές εσόδων μου για περισσότερο από 1,5 χρόνο.

Πηγή εικόνας: NDP Photo