Σοφία Βόσσου: «Δημιουργήθηκε ένα συρίγγιο το οποίο δεν έκλεινε και δεν έβρισκαν πού είναι η τρύπα»

Σοφία Βόσσου: «Δημιουργήθηκε ένα συρίγγιο το οποίο δεν έκλεινε και δεν έβρισκαν πού είναι η τρύπα»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε η Σοφία Βόσσου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με το στομάχι της.

Έτσι πήρατε δύναμη κι εσείς όταν είχατε το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το στομάχι σας;

Από τον Θεό πήρα δύναμη. Πάντα τον συμβουλεύομαι. Όταν κάτι με προβληματίζει ηρεμώ, καθαρίζω το μυαλό μου, προσεύχομαι και ζητάω από τον Θεό να μου δώσει τη σωστή απόφαση που πρέπει να πάρω. Και ξαφνικά όλα γίνονται… Αυτή η πίστη μου με έχει κάνει πολύ γαλήνια. Μ’ έχει κάνει να μη φοβάμαι ούτε τις αρρώστιες, ούτε το θάνατο. Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου λέει ο γιατρός «πεθαίνεις, έχεις μείνει 37 κιλά, δεν έχεις λίπος, ούτε πρωτεϊνες, ούτε αίμα, τα έχεις φάει όλα, ο οργανισμός σου έχει διαλυθεί». Του λέω «εγώ δεν πεθαίνω, δεν είναι η ώρα μου, θα κάνω Πρωτοχρονιά στο σπίτι μου και θα έρθω». Σε πληροφορώ μαγείρεψα, φώναξα τους φίλους μου, εγώ δεν μπορούσα να φάω, ήμουν με τους ορούς και το ξεπέρασα μια χαρά. Με είδες να πεθάνω;

Τι ακριβώς είχε συμβεί με το στομάχι σας;

Έχω στένωση στο στομάχι. Έκανα ένα χειρουργείο, πήγε καλά. Μετά όμως αναγκάστηκα να κάνω και δεύτερο χειρουργείο γιατί έκανε διάτρηση. Δημιουργήθηκε ένα συρίγγιο το οποίο δεν έκλεινε και δεν έβρισκαν πού είναι η τρύπα. Αυτό κράτησε ένα χρόνο. Όλο αυτό απορρύθμισε εντελώς τον οργανισμό μου, με αποτέλεσμα να έχω μια περίεργη γεύση, λόγω μιας ορμόνης που μου έδωσαν για να κλείσει το συρίγγιο. Ένιωθα αηδία, ήθελα να φάω αλλά δεν μπορούσα. Έχασα πολλά κιλά. Ευτυχώς το αντιμετωπίσαμε, τώρα έχει τελειώσει αυτή η ιστορία και είναι όλα καλά.