Μαρία Σολωμού: «Δεν θα γίνω Μπουμπουλίνα του σεξ, δεν πιστεύω ότι κάνω επανάσταση»

Μαρία Σολωμού: «Δεν θα γίνω Μπουμπουλίνα του σεξ, δεν πιστεύω ότι κάνω επανάσταση»

Συνέντευξη στο Nitro και τον Στέργιο Πουλερέ έδωσε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε προσφάτως και οι οποίες προκάλεσαν ορισμένες αντιδράσεις.

Με βάση τις δηλώσεις σου εσχάτως, αλλά και τα podcasts σου, καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι «ιέρεια» της σεξουαλικής απελευθέρωσης και του σπασίματος των ταμπού;

Δεν νιώθω ότι κάνω αυτό που λες. Εγώ από πάντα, απ’ όσο με θυμάμαι, αυτές τις απόψεις ενστερνιζόμουν και θεωρούσα πως είναι αυτονόητα. Δεν μου έκαναν εντύπωση αυτά που μπορεί να εντυπωσιάζουν κάποιους. Αυτή η σύγκρουση αντίληψης βέβαια έγινε ευκαιρία για αρκετούς να με εκμεταλλευτούν, να με βλέπουν ως τίτλο που θα τραβήξει το μάτι στην τηλεόραση, στο περίπτερο κλπ.

Εγώ επειδή δεν φιλτράρω τι λέω –σκέψου ότι αυτά που λέω εσχάτως, είναι φιλτραρισμένα- έλεγα και λέω απλά την αλήθεια μου. Δεν θέλω να με συζητάνε ή να γίνω σελέμπριτι. Κι έφαγα παλιότερα αρκετό ξήλο γι’ αυτό. Τώρα οι καταστάσεις αλλάζουν, ήρθε και το politically correct και ξαφνικά μου αναγνωρίζουν το δίκιο μου. Εγώ το ήξερα πάντοτε πως έχω δίκιο. Πάντοτε συνέβαιναν.

Όλο αυτό που γίνεται τώρα, δεν σημαίνει πως θα γίνω Μπουμπουλίνα του σεξ. Εγώ ξεκίνησα τα podcasts για πλάκα μέσα στην καραντίνα. Ηθοποιός είμαι πρωτίστως και παραμένω. Και στο podcast εγώ δεν κάνω κάποια ανακοίνωση, δεν ορίζω το topic. Μου στέλνουν γράμματα και μιλάω με βάση αυτά. Θέλω να πω ότι δεν τρελάθηκα εγώ ξαφνικά μια μέρα και είπα «τώρα θα σας απελευθερώσω σεξουαλικά, θα σας τα πω χαρτί και καλαμάρι για τη θέση της γυναίκας».

Δεν πιστεύω ότι κάνω επανάσταση. Εγώ αυτό που είπα στον Fipster δεν το είπα για να προκαλέσω ή για να κάνω επανάσταση. Σοκαρίστηκα όταν μου είπαν ότι υπήρχαν ορδές σχολίων σε αναρτήσεις στα social media. Οι άνθρωποι δεν είναι στα καλά τους. Τόσο πολύ καίγονται για το τι κάνω στη ζωή μου; Νομίζω πως ενόχλησε που το είπα, όχι που το κάνω. Γιατί ξέρουμε ότι το τσιλιμπούρδισμα, το να πηγαίνεις με 4-5 διαφορετικούς, το κάνουν οι άντρες. Και το κάνουν με γυναίκες. Ε, δεν γίνεται να σοκάρεστε επειδή εγώ απλά το είπα ότι συμβαίνει.