Μαρία Κορινθίου: «Πρώτα γιάτρεψα την ψυχή μου, μαζί με την τοξικότητα έφυγαν και τα περιττά κιλά»

Μαρία Κορινθίου: «Πρώτα γιάτρεψα την ψυχή μου, μαζί με την τοξικότητα έφυγαν και τα περιττά κιλά»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησαν από κοινού η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.

Μεταξύ άλλων η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε για την αλλαγή που έκανε στην εικόνα της αλλά και το πώς όλο αυτό ξεκίνησε από την ουσιαστική αλλαγή στο ψυχολογικό κομμάτι του εαυτού της.

Έχεις αποτελέσει παράδειγμα για πολλές γυναίκες, ειδικά έπειτα από τη νέα εικόνα σου, που δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση.
Πρώτα γιάτρεψα την ψυχή μου και μετά όλο αυτό ακολούθησε μια φυσική ροή. Η καρδιά μου έδωσε εντολή στον εγκέφαλο να ανανεωθώ. Δεν δυσκολεύτηκα γιατί το είχα πάρει απόφαση, είχα δώσει την εσωτερική εντολή. Όμως, το ξαναλέω, ξεκίνησα από την ψυχή μου, έδιωξα καθετί τοξικό, έβαλα τελεία.

Μαζί με την τοξικότητα έφυγαν και τα περιττά κιλά. Όταν αρχίζεις να πετάς από πάνω σου το συναισθηματικό και ψυχικό βάρος, όταν αρχίζεις να διώχνεις τη λάσπη, τότε φαίνεται το φως σου. Είμαι πολύ καλά πλέον.

Επομένως, όλα ξεκίνησαν από την ίαση της ψυχής σου.
Βέβαια! Η ψυχή τα επηρεάζει όλα. Σωματική και ψυχική υγεία είναι ένα.

Τι σε οδήγησε στην αλλαγή;
Πατήθηκε ένα κουμπί σε μια δεδομένη στιγμή και είπα στον Γιάννη ότι μέσα σε έναν χρόνο θα έχω κατακτήσει πέντε πράγματα – και τα πέτυχα. Αυτό ήταν το meditation μου, έδωσα εντολή να μου συμβεί εκείνο που ήθελα. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη και στοχευμένα κατάφερα ό,τι ζήτησα.

Αν μια γυναίκα σε ρωτούσε από πού να ξεκινήσει την αλλαγή, τι θα της πρότεινες;
Θα της μιλούσα για τη δύναμη του υποσυνείδητου. Το συνειδητό δίνει εντολή στο υποσυνείδητο, ο εγκέφαλος δίνει εντολή στην καρδιά. Πρέπει να γίνει τρόπος ζωής μας αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.

Όταν χαμογελάμε, όταν στέλνουμε υγεία, όταν περνάμε θετικά μηνύματα, υποσυνείδητα δίνουμε τροφή και όλα μπαίνουν σε μια ροή, αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Έχουμε δύναμη να κατακτήσουμε τα πάντα με απλό τρόπο, αρκεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας.