Θοδωρής Μαροσούλης-Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο τους κοινό επαγγελματικό βήμα είναι γεγονός!

 Θοδωρής Μαροσούλης-Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο τους κοινό επαγγελματικό βήμα είναι γεγονός!

 

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέλαβε την απόδοση της θεατρικής παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά στην οποία παραγωγός είναι ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης.

Η παράσταση έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 23/11 και το ζευγάρι ήταν εκεί και πόζαρε αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό.

«Είμαι δύσκολος αλλά συγχρόνως και εύκολος στις συνεργασίες μου. Όταν όλα πηγαίνουν όπως τα έχουμε ορίσει από την αρχή, είμαι ο καλύτερος συνεργάτης και με την Ελεονώρα όλα πήγαν μια χαρά!

Στη συνεργασία που έχουμε με την Ελεονώρα δεν χρειάστηκε να είμαστε σε απόλυτη επαφή. Έκανε τη μετάφραση-απόδοση ενός κειμένου από τα ιταλικά στα ελληνικά και της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να την ελέγξω όταν τελείωσε, γιατί εκείνη είναι η γνώστρια του συγκεκριμένου αντικειμένου και αντιμετωπίζει τη δουλειά αυτή στο σύνολο, σαν να είναι δική μας, όχι δική μου. Οπότε δεν υπήρξε κάποια δυσκολία στη συνεργασία μας» είχε δηλώσει ο Θοδωρής Μαροσούλης στην κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! για τη συνεργασία τους πριν λίγο καιρό.

Το αγαπημένο ζευγάρι  μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας ενώ έχει αποκτήσει και μια κόρη, την Αλεξάνδρα.

Φωτογραφίες: NDP photo agency