Μαρία Κορινθίου: Όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της κόρης της, Ισμήνης Αϊβάζη

 Μαρία Κορινθίου: Όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της κόρης της, Ισμήνης Αϊβάζη

 

Η έφηβη κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη έκλεισε την περασμένη Παρασκευή τα 14 της χρόνια και το Σαββατοκύριακο γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους.

Η μητέρα της Μαρία Κορινθίου διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της, Ισμήνης που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστο. Το πάρτι έγινε στο Χαλάνδρι, μια ημέρα μετά την ημέρα των γενεθλίων της, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 70.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό HELLO, μητέρα και κόρη συνέθεσαν ένα πανέμορφο ντουέτο, αν και από τη γιορτή έλειπε ο πατέρας της Ισμήνης, Γιάννης Αϊβάζης για επαγγελματικούς λόγους, καθώς βρισκόταν στην Κύπρο για το 17ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως σήμερα 18 Νοεμβρίου έχει γενέθλια το παιδάκι μου και θέλω να της πω δημόσια – που δεν θα το δει γιατί είναι στο σχολείο, αλλά θα το δει μετά- ότι την λατρεύω, ότι… 14 χρόνια είναι αυτά! Είναι η ζωή μου όλη. Θα είμαι πάντα εκεί δίπλα της σε ό, τι και να κάνει, από πίσω της να της δίνω φτερά και πολλή αγάπη. Χρόνια πολλά νινί μου», είχε ευχηθεί η Μαρία Κορινθίου στην Ισμήνη Αϊβάζη στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό».

Φωτογραφίες: Papadakis Press/Βαγγέλης Γκικόπουλος