Οι celebrity παρουσίες στο Greece Race for the Cure 2022

 Οι celebrity παρουσίες στο Greece Race for the Cure 2022

Μετά από δύο χρόνια, survivors, δρομείς και περιπατητές μπήκαν στη γραμμή εκκίνησης με έναν σκοπό: έναν κόσμο χωρίς θανάτους από καρκίνο του μαστού. Συμμετέχοντες όλων των ηλικιών που γέμισαν με χρώμα - έμβλημα το ροζ - το κέντρο της Αθήνας.

Το ραντεβού στο Ζάππειο μέτρησε αμέτρητες ομάδες πλαισιωμένες από δεκάδες περίπτερα των χορηγών αλλά και του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» που πρόσφερε ενημέρωση για σημαντικά θέματα σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας Greece Race for the Cure 2022. Οι δυο μεγάλες διαδρομές ήταν του αγώνα δρόμου των πέντε χιλιομέτρων (10.00 π.μ.) και του περιπάτου των 2 χιλιομέτρων (11.00 π.μ.) πλαισιωμένες από διάφορες δράσεις και happenings.

Με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στην ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού, το απόγευμα του Σαββάτου το Ζάππειον Μέγαρον «ντύθηκε» για ακόμα μια χρονιά στα ροζ, για να μας υπενθυμίσει πως ο καρκίνος του μαστού είναι εδώ και μας αφορά όλες και όλους.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr βρέθηκε την Κυριακή στο Ζάππειον Μέγαρον και απαθανάτισε μεταξύ άλλων και τις celebrity παρουσίες στο Greece Race for the Cure.

Εκεί βρέθηκαν η Άννα Πρέλεβιτς, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Μαντώ Γαστεράτου, η Ελένη Πετρουλάκη και η Εύα Αντωνοπούλου.

Φωτογραφίες: NDP photo agency