Μαρία Κορινθίου:Η ανανεωμένη εμφάνιση μετά την μεγάλη απώλεια κιλών

 Μαρία Κορινθίου:Η ανανεωμένη εμφάνιση μετά την μεγάλη απώλεια κιλών

 

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου το πρωί του Σαββάτου 14/5.

Η ηθοποιός μπαίνοντας στο πλατό άφησε άφωνη τη Σίσσυ Χρηστίδου, με την αδυνατισμένη σιλουέτα της, με την παρουσίαστρια να σχολιάζει «μισή».

Η Μαρία Κορινθίου εξομολογήθηκε πως ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, καθώς συνειδητοποίησε πως έχει πάρει παραπανίσιο βάρος.

«Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά. Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος» δήλωσε αρχικά η Μαρία Κορινθίου, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά».

 «Ο Γιάννης μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης», είπε η Μαρία Κορινθίου όταν ρωτήθηκε για τη στάση του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη για τα παραπανίσια της κιλά.