Χρήστος Θηβαίος: Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα του Γιάννη Χαρούλη στο τραγούδι

 Χρήστος Θηβαίος: Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα του Γιάννη Χαρούλη στο τραγούδι

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», μίλησε ο Χρήστος Θηβαίος, ο οποίος αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τα προβλήματα που βίωσε από την εξάρτησή σου με το αλκοόλ, τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε την ιστορία με το ξεκίνημα του Γιάννη Χαρούλη στο τραγούδι.

Ο πετυχημένος τραγουδιστής και συνθέτης αναφερόμενος στην υπόθεση Φιλιππίδη είπε:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι παιδικός μου φίλος, δεν ξέρω τι μπορεί να τον ώθησε σε κάτι τέτοιο. Θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη και όχι εγώ. Θα του έλεγα μόνο να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και με ό,τι αγαπάει», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε για το Γιάννη Χαρούλη:
 

«Κριτής σε μουσικό σόου δε θα πήγαινα, γιατί δεν είμαι ικανός να κρίνω. Κάποια στιγμή ήμουν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, το καλοκαίρι του 2000. Και κάποια στιγμή μου λένε πως «είναι ένα παλικάρι που σε θαυμάζει και θέλει να έρθει να τον ακούσεις». Εγώ τους εξήγησα πως δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό. Τελικά έτυχε μια συναυλία το 2002 στον Λυκαβηττό. Πήρα τηλέφωνο αυτό το παλικάρι, ήρθε εδώ και τραγούδησε τα δύο από τα τρία τραγούδια που είχα να πω. Με μεγάλη μου χαρά και τον χαίρομαι σαν να είναι γιος μου. Είναι ο Γιάννης Χαρούλης.

Θα πω κάτι το οποίο δεν έχει αναφερθεί ποτέ για την ζωή μου. Όταν ξεκινούσα και μελετούσα όλα αυτά τα πράγματα, έπαιζα μπάλα. Ήταν πολύ περίεργο γιατί στη γειτονιά μου ήμουν ο καλύτερος τερματοφύλακας», πρόσθεσε ο Χρήστος Θηβαίος.