Κώστας Κωστόπουλος:Νέα καταγγελία από πρώην συνεργάτιδά του – «Με βάρεσε στο κεφάλι με το σημειωματάριο»

 Κώστας Κωστόπουλος:Νέα καταγγελία από πρώην συνεργάτιδά του – «Με βάρεσε στο κεφάλι με το σημειωματάριο»

 

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έφερε στο φως το πρωί του Σαββάτου 14/5, μια νέα καταγγελία εις βάρος του Κώστα Κωστόπουλου, από πρώην συνεργάτιδά του. Η καταγγέλλουσα, υποστήριξε πως δέχτηκε σωματική βία από τον σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους το 2017, στηρίζοντας τα όσα κατήγγειλε λίγες ημέρες πριν η Έλενα Αθανασοπούλου..

Η ίδια κατήγγειλε πως ο Κώστας Κωστόπουλος, πάνω στα νεύρα του της είχε πετάξει ένα σημειωματάριο στο κεφάλι, ενώ υπήρξε και άλλο περιστατικό στο οποίο ήταν παρούσα και ο σκηνοθέτης είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό.

Η καταγγέλλουσα δήλωσε στον αέρα της εκπομπής:

«Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό, για να δώσω δύναμη και στα άλλα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν κι άλλα. Να μιλήσουν κι αυτά με τη σειρά τους, αν βρουν τη δύναμη. Το δικό μου περιστατικό αφορά τον ίδιο κακοποιητή με την Έλενα Αθανασοπούλου. Είχε γίνει το 2017, Φεβρουάριο με Μάρτιο, όπου εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη κοντά του και μου ανέθετε να κάνω εγώ ένα πλάνο για τη σειρά.

Όταν το έκανα, ήρθε πίσω αρκετά νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριό μου και μου το βάρεσε με δύναμη στο κεφάλι. Μετά το περιστατικό αποφάσισα να μην μιλήσω, παρόλο που ήμουν μάρτυρας σε ακόμη ένα περιστατικό. Είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό και όταν έγινε αυτό, πρόσεξα ότι παρόλο που ήταν αρκετοί μπροστά –άτομα από το συνεργείο, κομπάρσοι, ηθοποιοί- πρόσεξα ότι δεν είχε την επόμενη ημέρα καμία επίπτωση πάνω στον σκηνοθέτη. Εργαζόταν κανονικά, δεν είχε αλλάξει τίποτα.

Άντεξα λίγους μήνες, δεν ήμουν καιρό. Δεν ήμουν μάρτυρας σε άλλα περιστατικά, ωστόσο έβλεπα πώς είναι ο χαρακτήρας του. Δεν μιλούσε με καθόλου σεβασμό. Μίλησα μόνο σε δικούς μου ανθρώπους γι’ αυτό το περιστατικό. Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω πάει στην Αστυνομία και έχω δώσει το ονοματεπώνυμό του. Φοβόμουν πάρα πολύ, επέλεξα να το κρατήσω για τον εαυτό μου.

Γνωρίζω σίγουρα ότι υπάρχουν κι άλλα περιστατικά. Με την Έλενα Αθανασοπούλου είμαστε σε επικοινωνία και το παλεύουμε μαζί».