Δέσποινα Βανδή: «Τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας δεν απολάμβανα τα πράγματα»

Δέσποινα Βανδή: «Τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας δεν απολάμβανα τα πράγματα»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Δέσποινα Βανδή στο περιοδικό «ΟΚ!».

 

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε διάφορες πτυχές της και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αλλά και για την οικογενειακή ζωή.

 

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον τρόπο που την αντιμετώπιζαν τα media πριν από τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα δύο παιδιά της, καθώς και μετά την απόκτηση οικογένειας.

 

«Για πολλά χρόνια – τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας – δεν απολάμβανα τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα απολαύσω. Έτρεχαν όλα γύρω μου, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κι εγώ έτρεχα να τα προλάβω», είπε.

 

«Μοιραία, ασχολούμουν με τα σωστά αλλά και με πολλά λάθος πράγματα, π.χ. με την εξωτερική μου εμφάνιση, με ό,τι γραφόταν στον Τύπο για μένα. Με φήμες που με στενοχωρούσαν πολύ και δεν μπορούσα να αλλάξω. Ήταν ένα αίσθημα πιεστικό – με πίκραινε το ότι κάποιοι με παρουσίαζαν σαν τέρας», εξομολογήθηκε.

 

«Αλλά όταν ήρθε ο Ντέμης – και μετά, φυσικά, η Μελίνα και ο Γιώργος – στη ζωή μου όλα, αυτά άλλαξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

 

Όσον αφορά την παλαιότερη δήλωσή της «γυναίκα αισθάνθηκα στα 29, όταν γνώρισα τον Ντέμη», η Δέσποινα Βανδή σχολίασε ότι πιστεύει ακόμα το ίδιο.

 

«Η συγκυρία της γνωριμίας μας ήταν ιδανική: ο Ντέμης ήταν τότε ένας αθλητής – σύμβολο για το ποδόσφαιρο, είχε ήδη κάνει μια μεγάλη διαδρομή και γνώριζε πώς να σηκώνει το βάρος της διασημότητάς του. Εγώ βασανιζόμουν ακόμα. Εκείνος με βοήθησε να ισορροπήσω», είπε στο «ΟΚ!».