Τηλεθέαση: Άγριες Μέλισσες, MasterChef και Survivor σε σφοδρή σύγκρουση

Τηλεθέαση: Άγριες Μέλισσες, MasterChef και Survivor σε σφοδρή σύγκρουση

Τα μεγαθήρια της prime time ζώνης στην πρώτη μεγάλη μάχη της χρονιάς. Οι Άγριες Μέλισσες, το MasterChef και το Survivor κονταροχτυπήθηκαν για την πρωτιά στην τηλεθέαση και έχουμε νικητή.

Στη συνολική διάρκεια προβολής των προγραμμάτων, το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ πήρε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό με μικρή διαφορά από τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, αφήνοντας λίγο πιο πίσω τις μαγειρικές του Star. Την ώρα που έπαιζαν, όμως, τα τρία προγράμματα απέναντι, ο νικητής ήταν ένας και με διαφορά…

Οι Άγριες Μέλισσες δεν άφησαν πολλά περιθώρια στα δύο αντίπαλα προγράμματα, ενώ και οι τρεις μαζί ισοπέδωσαν ό,τι βρέθηκε στο δρόμο τους εκείνο το διάστημα.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Survivor 29,9%
Άγριες Μέλισσες 28,8%
MasterChef 24,9%
Αγγελική 5,5%

ΓΕΝΙΚΟ

Άγριες Μέλισσες 29,5%
Survivor 29,5%
MasterChef 19,6%
Αγγελική 7,4%

Η τηλεθέαση στο διάστημα 22:00 – 23:00

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Άγριες Μέλισσες 27%
MasterChef 21,6%
Survivor 20%
Αγγελική 5,5%

ΓΕΝΙΚΟ

Άγριες Μέλισσες 27,9%
Survivor 20,4%
MasterChef 17,6%
Αγγελική 7,4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.