Το iefimerida.gr στην κορυφή της ενημέρωσης και τον Ιούνιο με 7,47 εκατ. μοναδικούς χρήστες

Το iefimerida.gr στην κορυφή της ενημέρωσης και τον Ιούνιο με 7,47 εκατ. μοναδικούς χρήστες

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και της προτίμησης των αναγνωστών παρέμεινε το iefimerida.gr και τον Ιούνιο, με 7,47 εκατ. μοναδικούς χρήστες.

Τα στοιχεία του Google Analytics για τον Ιούνιο κατατάσσουν το iefimerida για άλλον έναν μήνα στην κορυφή του ελληνικού ίντερνετ με 7.477.984 μοναδικούς χρήστες, οι οποίοι έκαναν 31.836.253 επισκέψεις και συνολικά 89.043.506 σελιδοπροβολές (pageviews). (Σημείωση: Πρόκειται για τα δεδομένα από την 1η Ιουνίου έως τις πρώτες ώρες σήμερα 30/06. Τα δεδομένα για σήμερα ανανεώνονται συνεχώς.)

Τον Ιούνιο οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες του iefimerida.gr έβλεπαν κατά μέσο όρο 2,79 σελίδες ανά επίσκεψη, ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής τους έφτασε τα 7 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα.

Το iefimerida.gr στην κορυφή και το πρώτο εξάμηνο του 2020

Με τον Ιούνιο κλείνει το πρώτο εξάμηνο του 2020, που βρίσκει το iefimerida.gr στην κορυφή του πίνακα επισκεψιμότητας.

Ενα εξάμηνο με πυκνή ειδησεογραφία, με την πανδημία του κορωνοϊού να κυριαρχεί, ως μια πρωτόγνωρη κατάσταση που ανέτρεψε την καθημερινότητα όλων και την ανάγκη για άμεση ενημέρωση να γίνεται πιο έντονη από ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού το διαδίκτυο αποτέλεσε το κύριο μέσο αναζήτησης και ανάγνωσης ειδήσεων, με μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με τα παραδοσιακά, έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά, Μέσα. Τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως το ίντερνετ ήταν αυτό που κυριάρχησε στην άμεση και έγκυρη κάλυψη των γεγονότων και των εξελίξεων της πανδημίας.

Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για το iefimerida.gr τον Μάρτιο

Ενα εξάμηνο κατά το οποίο, όπως αποδεικνύουν και τα στοιχεία του Google Analytics, οι αναγνώστες εμπιστεύτηκαν το iefimerida.gr για την ενημέρωσή τους, διατηρώντας το στην κορυφή.

Τον Μάρτιο το iefimerida.gr κατέγραψε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας, με 11.398.318 μοναδικούς χρήστες να το εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Αnalytics, τον Μάρτιο το iefimerida.gr επισκέφθηκαν 11.398.318 μοναδικοί χρήστες, οι οποίοι έκαναν 56.609.990 επισκέψεις και συνολικά 157.138.036 σελιδοπροβολές (pageviews).

Οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες του iefimerida.gr έβλεπαν κατά μέσο όρο 2,78 σελίδες ανά επίσκεψη, ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής τους έφτασε τα 6 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.

Εγκυρότητα και ταχύτητα στην καταγραφή της είδησης, πλήρης και ψύχραιμη καταγραφή των γεγονότων, παρουσίαση όλων των απόψεων, αναλύσεις και ποικιλία στη θεματογραφία είναι τα συστατικά της επιτυχίας του iefimerida, που το κρατούν κάθε μήνα στην πρώτη γραμμή της προτίμησης των αναγνωστών.

Μοναδικοί χρήστες και προβολές ανά μήνα το πρώτο εξάμηνο του 2020

Στοιχεία Google Analytics Ιανουαρίου

Στοιχεία Google Analytics Φεβρουαρίου

Στοιχεία Google Analytics Μαρτίου

Στοιχεία Google Analytics Απριλίου

Στοιχεία Google Analytics Μαΐου

Στοιχεία Google Analytics Ιουνίου (μέχρι τις πρώτες ώρες της 30ής Ιουνίου)