Αγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης διαλύει τον αρραβώνα με τη Δρόσω -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Αγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης διαλύει τον αρραβώνα με τη Δρόσω -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Σαρωτικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», με τη Μυρσίνη να βάζει σε εφαρμογή ένα «σκληρό» σχέδιο για τη Δρόσω.

Η Ασημίνα «έπαιξε το τελευταίο της χαρτί» για να αποτρέψει τον γάμο της Δρόσως στο επεισόδιο της Δευτέρας και πριν το φινάλε της σειράς για φέτος. Έτσι, ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της, ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από τη Δρόσω να χωρίσουν, στο επεισόδιο της Τρίτης 30 Ιουνίου, στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Μυρσίνη κάνει τη σκληρή της πρόταση στη Δρόσω, στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα, θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης. Η μικρότερη των αδερφών Σταμίρη θα συμφωνήσει να παραμείνει κλεισμένη σε μια κάμαρη ώσπου να γεννηθεί το παιδί της.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματά του κι αποχαιρετά την Ουρανία. Η μοδίστρα του χωριού θα πρέπει να αποφασίσει να θα συγχωρήσει τον οργανοπαίχτη ή αν θα κλείσει οριστικά πίσω της, την πόρτα του γάμου τους στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Εκλογές στο Διαφάνι, στο επεισόδιο της Τρίτης 30-06, στις «Άγριες Μέλισσες»

Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ο Τόλλιας φαίνεται πως έχει πειστεί από την πίεση του Σεβαστού, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του.

Το χωριό συγκεντρώνεται στο καφενείο και ψηφίζει σύσσωμο προκειμένου να εκλέξει κοινοτάρχη... ωστόσο, το εκλογικό αποτέλεσμα θ’ ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα, στο επεισόδιο της Τρίτης 30 Ιουνίου στις «Άγριες Μέλισσες». Κι ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, ένα τηλέφωνο θα τα ανατρέψει όλα...