«Κόκκινο Ποτάμι»: Μονοπώλησε την τηλεθέαση το βράδυ της Κυριακής -Ποτέ κάνει φινάλε η σειρά

«Κόκκινο Ποτάμι»: Μονοπώλησε την τηλεθέαση το βράδυ της Κυριακής -Ποτέ κάνει φινάλε η σειρά

Η τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι» πλησιάζει στο δραματικό της φινάλε, με τους τηλεθεατές να συντονίζονται στο OPEN για το τέλος του ιστορικού μυθιστορήματος.

Βαδίζοντας προς την ολοκλήρωση της ιστορίας που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο, «Το Κόκκινο Ποτάμι», η δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που ξετυλίγει τα σκληρά χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου, συγκλονίζει με τις εξελίξεις της υπόθεσης που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αποτυπώνει ιστορικά γεγονότα.

Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Κόκκινο Ποτάμι»

Και την Κυριακή 28 Ιουνίου «Το Κόκκινο Ποτάμι» ήταν το πρώτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση, με μέσο όρο 17,7% στο σύνολο του κοινού, φτάνοντας σε πεντάλεπτο το 19,5%.

Ακόμη και στο δυναμικό κοινό, τις ηλικίες δηλαδή 18-54, το «Κόκκινο Ποτάμι» αν και υποχώρησε ελαφρά σε σχέση με το σύνολο της τηλεθέασης βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα της Nielsen με ποσοστό 14,6%.

Δυο επεισόδιο της εβδομάδα για το «Κόκκινο Ποτάμι»

«Το Κόκκινο Ποτάμι» από την ερχόμενη εβδομάδα «κυλά» δυναμικά προς το πολυαναμενόμενο φινάλε του, με νέα επεισόδια δύο φορές την εβδομάδα, Κυριακή και Δευτέρα στις 22:00 το βράδυ.

Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη αναμένεται να κάνει φινάλε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, τα τέσσερα τελευταία επεισόδια να μεταδίδονται Κυριακή 5/7, Δευτέρα 6/7, Κυριακή 12/7 και Δευτέρα 13/7.