«Μένουμε σπίτι» και βλέπουμε «Δυο Ξένους» -Η θρυλική σειρά ξανά στην τηλεόραση

«Μένουμε σπίτι» και βλέπουμε «Δυο Ξένους» -Η θρυλική σειρά ξανά στην τηλεόραση

Οι μέρες σε καραντίνα μπορεί να περνούν δύσκολα, όμως κάποια χιλιοπαιγμένα, αλλά λατρεμένα προγράμματα στην τηλεόραση μπορεί να κάνουν την όλη υπόθεση «μένουμε σπίτι» πολύ πιο ευχάριστη.

Η θρυλική κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, «Δυο Ξένοι», έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 3 Απριλίου στο MEGA. Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική επιστροφή της σειράς, από την ημέρα που το κανάλι επέστρεψε και πάλι στους δέκτες.

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της πρώτης εποχής του MEGA και ένα σίριαλ που προβλήθηκε όσο λίγα σε επανάληψη - παρότι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ -και δημιούργησε περσόνες και ατάκες που πέρασαν στην τηλεοπτική ιστορία, επιστρέφει πάνω που το είχαμε ανάγκη.

Βίντεο: «Μένουμε σπίτι» με Μαρίνα Κουντουράτου και Κωνσταντίνο Μαρκορά

Έτσι «Μένουμε Σπίτι», γιατί αυτό χρειάζεται να γίνει προκειμένου να τελειώσει νωρίτερα αυτή η δύσκολη συνθήκη και κάθε μέρα στις 18:45 απολαμβάνουμε τους ήρωες της ρομαντικής κομεντί του MEGA.

«Μένουμε σπίτι» και επιλέγουμε κλασικές σειρές

Και για του λόγου το αληθές, η νέα πραγματικότητα στην ελληνική τηλεόραση, που αναγκάζει τα κανάλι να προβάλουν μόνο ενημερωτικές εκπομπές και άλλα προγράμματα σε επανάληψη, φέρνει σαρωτικές αλλαγές και στις επιλογές των τηλεθεατών.

Την Πέμπτη 2 Απριλίου για παράδειγμα, το κοινό «μένουμε σπίτι» συντονίστηκε μαζικά σε μια άλλη χιλιοπαιγμένη κωμική σειρά. Το «Στο Παρά Πέντε» σημείωσε τηλεθέαση 16,4% στο νεανικό κοινό, όπου σε τέταρτο ξεπέρασε και το 20%.