Από τον Τσίπρα στον Κόκκαλη η Ζωή Χαλιδιά

Από τον Τσίπρα στον Κόκκαλη η Ζωή Χαλιδιά

Η επικοινωνιολόγος του πρώην πρωθυπουργού αναλαμβάνει τη διεύθυνση του flash.gr

Η Ζωή Χαλιδιά επιστρέφει στον ιδιωτικό τομέα μετά από 10 χρόνια στενής επαγγελματικής συνεργασίας στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα γράφει το documentonews… Και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το site φέρεται να αναλαμβάνει τη διεύθυνση ενος παλιού γνωστού brand name στο χώρο των ΜΜΕ που ετοιμάζεται να κάνει come back στο διαδικτυακό περιβάλλον.

Σύμφωνα με άλλες πηγές (όχι δηλαδή του documentonews) η Ζωή Χαλιδιά θα επιχειρήσει να “αναστήσει” το flash.gr της οικογένειας Κόκκαλη. Για αυτό και το ρεπορτάζ του site τιτλοφορείται “Η Ζωη Χαλιδιά βγάζει flash και περνά στον ιδιωτικό τομέα”!

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα που έχει όλες τις προϋποθέσεις υπό την καθοδήγηση της ικανής επικοινωνιολόγου να βρει μια ξεχωριστή θέση στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του ελληνικού Διαδικτύου!

Σημειώνεται οτι η Ζωη Χαλιδια “συναντήθηκε” με τον Αλέξη Τσίπρα στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας και μέχρι πρόσφατα ήταν ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα του περιβάλλοντος του. Στη Ζωή Χαλιδιά οφείλεται η μεταμόρφωση Τσίπρα στο δρόμο προς την εξουσία, αφού είναι η επικοινωνιολόγος που του άλλαξε, το ντύσιμο, την εικόνα, την πολιτική συμπεριφορά έως τη ρητορική του!

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που ο Αλέξης Τσίπρας είχε απόλυτη εμπιστοσύνη! Για αυτό και οι πληροφορίες λένε ότι στο σπίτι της (που βρίσκεται πίσω από την αμερικανική πρεσβεία) πραγματοποιήθηκε η θρυλική συνάντηση Τσίπρα – Ψυχάρη παρουσία της γνωστής πλέον “γάτας των Ιμαλαΐων”!

Τέλος θυμίζεται ότι η Ζωή Χαλιδιά στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είχε βρεθεί στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη προσφέροντας του τις πολύτιμες συμβουλές της!