«Τα ριάλιτι μόδας πλασάρουν κρέας! Κρίμα για τη γυναίκα και τους αγώνες που έχει δώσει»

«Τα ριάλιτι μόδας πλασάρουν κρέας! Κρίμα για τη γυναίκα και τους αγώνες που έχει δώσει»

Στην Espresso και τη Μαρία Ανδρέου μίλησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ελληνική τηλεόραση και στα ριάλιτι.

«Τα τελευταία χρόνια έχει τα χάλια της η ελληνική τηλεόραση. Έλειπαν οι ελληνικές σειρές. Και όταν δεν υπάρχουν ελληνικά σίριαλ, απουσιάζει το μισό κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης που είναι η δημιουργική ψυχαγωγία. Τα realities είναι σαν μια μεγάλη φούσκα, κάνουν μπαμ και σκάνε. Δεν θυμάστε το “Big Brother”; Ε, από το πρώτο “Big Brother” θυμόμαστε μόνο τον νικητή, τον Τσάκα. Από το πρώτο “Survivor” στις μέρες μας θυμόμαστε μόνο τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η πρώτη βερσιόν του εκάστοτε reality έχει μεγάλη θεαματικότητα συγκυριακά και μετά η σίκουελ εκδοχή του φθίνει και κανείς δεν θυμάται κανέναν» αναφέρει.

Αναφερόμενος όμως στα realities μόδας, ο σκηνοθέτης είναι πιο αυστηρός: «Οι παραγωγές αυτές πλασάρουν κρέας. Κρίμα για τη γυναίκα και τους αγώνες που έχει δώσει για να ξεφύγει από αυτό. Δεν με ξενίζει καθόλου όμως. Ο πολιτισμός στην Ελλάδα αργοπεθαίνει και μη σας πω ότι σε αρκετές χώρες του εξωτερικού αυτό που λέμε κουλτούρα, παιδεία, πνευματικότητα έχει πεθάνει εντελώς. Υπάρχουν σήμερα διάσημα μοντέλα στην Ελλάδα; Είναι σαν να λέμε αστροναύτης… Έλληνας! Εδώ κλείνουν καταστήματα σε Κολωνάκι, Γλυφάδα, Κηφισιά. Όλοι αγοράζουν ρούχα από οικονομικές αλυσίδες ενδυμάτων. Μεταξύ μας, ποια μοντέλα; Οι περισσότερες κοπέλες δουλεύουν ως υποδοχή σε μπουζούκια και εστιατόρια».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!