Τι απαντά η Λαμπίρη για τη «μετακίνησή» της στο πρόγραμμα του «Έψιλον»

Τι απαντά η Λαμπίρη για τη «μετακίνησή» της στο πρόγραμμα του «Έψιλον»

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο και στην Ναταλία Γερμανού για την απόφαση της να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars έπειτα από πολλές προτάσεις που της είχαν γίνει από το σταθμό.

«Δεν έπαιρνα το θάρρος να το κάνω. Τώρα, τι άλλαξε; Την είδα αλλιώς…», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη που μίλησε ανοιχτά για τους ενδοιασμούς που είχε:

«Ήταν πάρα πολλοί οι ενδοιασμοί. Έλεγα «τι δουλειά έχεις εσύ στο Dancing;». Να πας να εκτίθεσαι… θα αρχίσουν τα σχόλια «α τα πόδια της, α τα χέρια της». Δεν είναι και το καλύτερο. Άλλο το γνωρίζω αυτοσαρκάζομαι, σχολιάζω, ξέρω. κι άλλο να είναι μόνιμο σχόλιο αυτό. Δεν είναι το πιο ευχάριστο. Αλλά όλα είναι στο μυαλό μας, οπότε μάλλον ωρίμασα πια», εκμυστηρεύτηκε.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε ακόμα για τον τραυματισμό της, αλλά και για το πως το έχει δεχτεί όλο αυτό ο σύζυγος της.

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε ακόμα για δημοσιεύματα που τη θέλουν να μετακινείται στο πρόγραμμα του σταθμού και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει κάνει με την Chief Content Officer του Epsilon, Άλκηστις Μαραγκουδάκη…

«Έχουμε κάνει πάρα πολλές συζητήσεις με την κυρία Μαραγκουδάκη. Δεν γνωρίζω το τελικό πρόγραμμα που έχει η ίδια μέσα στο μυαλό της. Αυτό που θέλει να φτιάξει για το Epsilon για να πάει έτσι όπως το έχει εκείνη στο μυαλό της, να πάει πολύ ψηλά.

»Πραγματικά δεν ξέρω που έχει καταλήξει. Φαντάζομαι ότι θα το μάθουμε πάρα πολύ σύντομα όμως. Δηλαδή, φαντάζομαι ό,τι αλλαγές είναι να γίνουν, θα γίνουν στο επόμενο διάστημα».