Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης από τον ΑΝΤ1

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μιχελάκης από τον ΑΝΤ1

Σε μια κίνηση σπάνιας επαγγελματικής ευθιξίας προέβη το μεσημέρι της Τρίτης ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υπουργός, Γιάννης Μιχελάκης, υποβάλλοντας την παραίτηση του από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, στον οποίο κατείχε την θέση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Ο Γιάννης Μιχελάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να αποχωρήσει από μία τόσο επιτελική θέση, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει η δικαστική του εμπλοκή για την υπόθεση με τον εφοπλιστή Πάλλη στα δευτεροβάθμια δικαστήρια (ως γνωστόν έχει υποβάλει έφεση).

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Διευθυντής Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την δύσκολη προσωπική του απόφαση στους εργαζόμενους, εξηγώντας και το σκεπτικό της.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο γενικός διευθυντής του καναλιού Στράτης Λιαρέλλης ο οποίος ευχαρίστησε τον Γιάννη Μιχελάκη για την μέχρι σήμερα προσφορά του, μιλώντας για την προσωπικότητα του με ιδιαίτερα θερμά λόγια.

Η παραίτηση του Γιάννη Μιχελάκη έγινε δεκτή από την διοίκηση του σταθμού, δεδομένου ότι αποτελούσε προσωπική και αμετάκλητη επιλογή του.