Δημήτρης Τάκης: Θα μείνουμε μέχρι τέλους στο Mega για να του κλείσουμε τα μάτια

Δημήτρης Τάκης: Θα μείνουμε μέχρι τέλους στο Mega για να του κλείσουμε τα μάτια

Στον αγώνα των εργαζομένων του Mega αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook ο  δημοσιογράφος του καναλιού Δημήτρης Τάκης.

«Αγωνιστήκαμε, παραμείναμε, πιστέψαμε, ελπίζαμε, είπαμε όχι σε προτάσεις, δουλέψαμε απλήρωτοι, γιατί το mega ήταν το σπίτι μας και το μεγάλο κομμάτι της ζωής μας και της ψυχής μας. Γιατί το αγαπούσαμε και το αγαπάμε όπως αγαπάς τον δικό σου άνθρωπο και του συγχωρείς τα πάντα και τον στηρίζεις και είσαι εκεί μέχρι το τέλος, δίπλα του», αναφέρει ο Δημήτρης Τάκης.

Και προσθέτει:«Και τελικά όλα αυτά τα σάρωσαν οι τελικές ψυχρές επιλογές και οι ηχηρές απουσίες. Το αν υπήρξε κερκόπορτα, το αν κάποιοι την άνοιξαν και ποιοι μπήκαν για τη διαδικασία της άλωσης θα είναι το ερώτημα που ο καθένας θα πάρει μαζί του όταν τα φώτα θα κλείσουν οριστικά και θα φύγουμε κλείνοντας για πάντα την πόρτα του mega».

Θα μείνουμε μέχρι τέλους εκεί για να του κλείσουμε τα μάτια και ας μην φταίμε για τον θανατο του, όπως κλείνεις τα μάτια στο δικό σου άνθρωπο την ώρα που φεύγει και του λες για τελευταία φορά πόσο τον αγαπούσες».