Τηλεθέαση: Μάχη σώμα με σώμα για Survivor και MasterChef

Τηλεθέαση: Μάχη σώμα με σώμα για Survivor και MasterChef

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν για την τηλεθέαση χθες, Τρίτη 28 Μαρτίου, το MasterChef και το Survivor. Τα δύο ριάλιτι κονταροχτυπήθηκαν στο δυναμικό κοινό, όπου έκλεισαν πάρα πολύ κοντά.

Στο δυναμικό κοινό, λοιπόν, το MasterChef σημείωσε μέσο όρο 15,4%, ενώ το Survivor είχε 15,3%. Στο γενικό σύνολο, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν αυτό που πέρασε μπροστά με 17,1% έναντι 10,4% του διαγωνισμού μαγειρικής.

Το MasterChef διατηρεί μια σταθερότητα στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, ενώ ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι μια μέρα μετά την αποβολή των Γκότση και Πιλίδη το Survivor παρουσίασε σημαντική πτώση.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 15,4%

Survivor – 15,3%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 17,1%

MasterChef – 10,4%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.