Τηλεθέαση: Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου ανήκουν στη Ναταλία Γερμανού

Τηλεθέαση: Τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου ανήκουν στη Ναταλία Γερμανού

Τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου ανήκουν στη Ναταλία Γερμανού και αυτό είναι κάτι που δεν το αμφισβητεί κανείς τα τελευταία χρόνια. Η παρουσιάστρια έχει μια… απευθείας σύνδεση με την πρωτιά στην τηλεθέαση και ξέρει πολύ καλά πώς να πιάνει κορυφή.

Η σκληρή δουλειά, η σωστή θεματολογία και η συνέπεια με τους τηλεθεατές είναι αυτά που κάνουν τη Ναταλία Γερμανού όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή, ανεξαρτήτως από το τι προγράμματα έχει απέναντί της.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου, η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται» είχε μέσο όρο 17,5% στο γενικό σύνολο, φτάνοντας σε τέταρτο (14:30 – 14:45) μέχρι και το 20,8%, νούμερο που για τη σημερινή εποχή της τηλεόρασης είναι υψηλό.

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σημείωσε μέσο όρο 16,6%, ενώ στο τέταρτο (15:15 – 15:30) ανέβηκε στο 20,1%.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Καλύτερα δε γίνεται – 17,5%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Καλύτερα δε γίνεται – 16,6%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.