Τέμπη: Με αλλαγές, ξανά, η prime time λόγω της εθνικής τραγωδίας

Τέμπη: Με αλλαγές, ξανά, η prime time λόγω της εθνικής τραγωδίας

Για δεύτερη συνεχή ημέρα η εθνική τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη, βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμη την χώρα, προκαλεί ντόμινο αλλαγών στην prime time των τηλεοπτικών σταθμών. Όπως είναι επόμενο, ασφαλώς, για μια ακόμα φορά θα δοθεί ο πρώτος λόγος στην ενημέρωση δίχως να μεταδοθεί καμία ψυχαγωγική εκπομπή ή ριάλιτι πρόγραμμα.

Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπης 2 Μαρτίου, το πρόγραμμα της prime time στους τηλεοπτικούς μας δέκτες διαμορφώνεται ως εξής.

ΣΚΑΙ: Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Σία Κοσιώνη, η σκυτάλη θα δοθεί στις 21.00 σε έκτακτη ενημερωτική εκπομπή και η προβολή του νέου επεισοδίου του Survivor All Star αναβάλλεται.

MEGA: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση θα έχει τον πρώτο λόγο στην γνώριμη του ώρα Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στις 21.00 με νέο επεισόδιο της σειράς «Γη της ελιάς» ενώ στις 22:50 την σκυτάλη παίρνει εκ νέου η Νίκη Λυμπεράκη με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή σχετικά με την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

ALPHA: Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ, η σκυτάλη θα δοθεί στις 20.00 στην καθημερινή σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» που θα έρθει με διπλό επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκυες ενώ δεν θα μεταδοθεί η έτερη καθημερινή σειρά, «Σασμός».

STAR: Η Μάρα Ζαχαρέα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 19:45 με την γνώριμη διάρκεια.

ΑΝΤ1: Με διευρυμένη διάρκεια, από τις 18:45 έως τις 21:00, o Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις γύρω από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

OPEN: Το κεντρικό δελτίο του σταθμού με την Ματίνα Παπαδέα στην παρουσίαση μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από τις 18:45 μέχρι τις 20:00.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ΕΡΤ έχει τροποποίησι πλήρως το πρόγραμμα της δίνοντας τον πρώτο λόγο μέσα από αναμεταδόσεις στο νεοσύστατο ERTNEWS.