Μαρία Μπακοδήμου: Γιώργος Μαυρίδης και Νάνσυ Παραδεισανού υποψήφιοι να πουν… Γεια σου

Μαρία Μπακοδήμου: Γιώργος Μαυρίδης και Νάνσυ Παραδεισανού υποψήφιοι να πουν… Γεια σου

Γιώργος Μαυρίδης και Νάνσυ Παραδεισανού είναι τα δύο πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά με την Μαρία Μπακοδήμου, έτσι ώστε να βρεθούν σε μόνιμη θέση στην εκπομπή Γεια σου, στο δεύτερο μέρος της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν.

Μαρία Μπακοδήμου: Όλες οι αλλαγές που αποφασίστηκαν για το «Γεια Σου»

Όπως είχαμε αποκαλύψει στην εκπομπή Mega Καλημέρα στις 16 Δεκεμβρίου, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ είχαν προσεγγίσει και τους δύο με σκοπό να περάσουν από δοκιμαστικό για την εκπομπή. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, όπως μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega, το απόγευμα της Τρίτης έγινε το δοκιμαστικό των συντελεστών της εκπομπής μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Το δοκιμαστικό κράτησε περίπου 30 με 40 λεπτά, όλα πήγαν πολύ καλά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η απάντηση του παρουσιαστή. Το κανάλι επιθυμεί πολύ μια συνεργασία με τον Γιώργο Μαυρίδη και αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν θα ακολουθήσει δεύτερο δοκιμαστικό στις 27 Δεκεμβρίου με τη Νάνσυ Παραδεισανού. Αυτό θα γίνει, κυρίως, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει χημεία στο νέο σχήμα.

Μαρία Μπακοδήμου: Το «Γεια σου» επιστρέφει διαφορετικό μετά τις γιορτές

Εφόσον όλα εξελιχθούν κατά το αναμενόμενο, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νάνσυ Παραδεισανού θα βρίσκονται στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου από τις 7 Ιανουαρίου.