Τι τηλεθέαση έκανε το Asian Express στην πρεμιέρα;

Τι τηλεθέαση έκανε το Asian Express στην πρεμιέρα;

Πρεμιέρα έκανε χθες την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου το Asian Express, το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας στο Star και ρίχτηκε στα βαθιά στον ανταγωνισμό, δίνοντας την πρώτη μάχη για την τηλεθέαση. Το Asian Express κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό ενώ στο γενικό σύνολο στην κορυφή βρέθηκε η Γη της Ελιάς.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό το Asian Express σημείωσε 15,9%, η Γη της Ελιάς 15,5%, τα Νούμερα 7,1%, ο Γλυκάνισος 5,7% και το Ένα Τραγούδι Ακόμα 1,6%.

Στο γενικό σύνολο η Γη της Ελιάς κατέγραψε 26,2%, το Asian Express 11,4%, τα Νούμερα 6,4%,ο Γλυκάνισος 5% και το Ένα Τραγούδι Ακόμα 2,7%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Asian Express – 15.9%
Γη της Ελιάς – 15,5%
Νούμερα – 7,1%
Γλυκάνισος – 5,7%
Ένα Τραγούδι Ακόμα 1,6%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γη της Ελιάς – 26,2%
Asian Express – 11,4%
Νούμερα – 6,4%
Γλυκάνισος – 5%
Ένα Τραγούδι Ακόμα 2,7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.