Τηλεθέαση: Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα το βράδυ της Κυριακής;

Τηλεθέαση: Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα το βράδυ της Κυριακής;

Διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση πήρε το Survivor το βράδυ της Κυριακής 22 Μαϊου. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έπιασε κορυφή τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά το X Factor, τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν. Το μουσικό talent show του Mega έκανε αισθητή την παρουσία του με το πρώτο live, σε σχέση με τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια.

Στο γενικό σύνολο, το Survivor σημείωσε μέσο όρο 25,1% και ακολούθησε το X Factor με 14,1%. Το Ρουκ Ζουκ είχε 13%, το Super Mammy 9,1%, το «Τι φάση» 8,7% και η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» 6,2%.

Στο δυναμικό κοινό, το Survivor είχε μέσο όρο 19,5% και το Ρουκ Ζουκ 15,7%. Το X Factor σημείωσε 14,1%, το «Τι φάση» 8,8%, το Super Mammy 8,7%, ενώ η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» 2,5%.

Η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Survivor – 25,1%

X Factor – 14,1%

Ρουκ Ζουκ – 13%

Super Mammy – 9,1%

Τι φάση – 8,7%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 6,2%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Survivor – 19,5%

Ρουκ Ζουκ – 15,7%

X Factor – 14,1%

Τι φάση – 8,8%

Super Mammy – 8,7%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 2,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.