Ο οίκος Bottega Veneta ανοίγει παράθυρο στον πολιτισμό εν μέσω κορωνοϊου

 Ο οίκος Bottega Veneta ανοίγει παράθυρο στον πολιτισμό εν μέσω κορωνοϊου

 

Ο οίκος Bottega Veneta παίρνει μια ξεχωριστή πρωτοβουλία, η οποία δίνει σε όλους την δυνατότητα να επανασυνδεθούν με τις τέχνες και τον πολιτισμό σε αυτή την δύσκολή περίοδο που διανύουμε σαν ανθρωπότητα.

Συγκεκριμένα το fashion brand μόλις λάνσαρε ένα εικονικό πρόγραμμα το Bottega Veneta Residency, που περιλαμβάνει δημιουργικούς ανθρώπους από διάφορα πεδία, προκειμένου να προσφέρει μία μίνι διέξοδο από την καθημερινότητα που κατακλύζεται με ειδήσεις σχετικά με τον COVID-19.

Ο Daniel Lee, creative director του label, είπε σε δήλωσή του: «Η δημιουργικότητα και η δύναμη βρίσκονται στην καρδιά του οίκου Bottega Veneta .Είναι μια δύσκολη εποχή και νιώθουμε υπεύθυνοι να γιορτάσουμε αυτές τις αξίες και να αναζωπυρώσουμε τη χαρά και την ελπίδα στην κοινωνία μας».

Χρησιμοποιώντας όλες τις online πλατφόρμες του, Instagram, YouTube, Weibo, Line, Kakao, Spotify, Apple Music, και το website, ο οίκος θα παρουσιάσει διάφορους καλλιτέχνες από όλους τους τομείς εικαστικών και πολιτισμού όπως σεφ, μουσικούς, σχεδιαστές και ποιητές.

Το «εργαστήρι δημιουργικότητας» όπως το αποκαλεί ο Daniel θα είναι μια όμορφη διέξοδο για τον καθένα μας ξεχωριστά. Κάθε μέρα, μέσα σε μία εβδομάδα, η Bottega Veneta θα παρουσιάζει ένα πρόσωπο από όλους αυτούς τους τομείς. Ο πρώτος θα είναι ο ίδιος ο Daniel Lee ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο David White, που σχεδίασε το σετ της fall 2019 καμπάνιας του οίκου.