Κορωνοϊός: Η Vera Wang συνεχίζει να πληρώνει κανονικά όλη την ομάδα της

 Κορωνοϊός: Η Vera Wang συνεχίζει να πληρώνει κανονικά όλη την ομάδα της

 

Η σχεδιάστρια Vera Wang αν και ανήκει σε μια βιομηχανία που πλήττεται ιδιαίτερα από τον κορωνοϊο, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της στο WWD ότι δεν σκοπεύει να απολύσει κανέναν.  

«Δεν πρόκειται να απολύσουμε κανέναν. Όλοι θα πληρώνονται κανονικά. Δεν ήταν κάτι που ζήτησαν και δεν υπάρχει καμία ασφάλεια που να καλύπτει τέτοιες καταστάσεις. Δεν υπάρχει ασφάλεια που να καλύπτει "το θέλημα του Θεού" οπότε εμείς πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας», εξήγησε και μάλιστα είπε πως θεωρεί τους υπαλλήλους της ήρωες.  

Όταν ρωτήθηκε γιατί έκλεισε νωρίτερα την επιχείρησή της, και όχι όταν ήταν πια υποχρεωτικό, απάντησε πως θεώρησε πως ένιωθε πως είχε ήδη την υποχρέωση να το κάνει καθώς έχει την ευθύνη των ανθρώπων που εργάζονται γι’ αυτήν. «Ανησυχώ για όλους. Έχω πολλούς νέους στη δουλειά μου. Κάποιες γυναίκες είναι εγκυμονούσες, κάποιοι έχουν παιδιά».  

Μάλιστα αποκάλυψε πως πολλοί θέλησαν να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι: «Μου είπαν δώσε μας μια ραπτομηχανή και ένα πατρόν και θα συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι νιώθουν μπερδεμένοι και αποδιοργανωμένοι με όλο αυτό. Λατρεύουν τη δουλειά τους και στεναχωριούνται».